Wenst u ons te contacteren of heeft u een vraag ?

Meer info

Meststoffen voor een gezonde en mooie tuin

Een tuin vraagt regelmatig onderhoud en een goede verzorging. Dat is al lang geen geheim meer. Meststoffen en bodemverbeteraars vormen hierin een belangrijk onderdeel. Ze geven de bodem van uw tuin de nodige voeding, zodat uw gazon en planten de kracht en energie vinden om te groeien. Uw tuin straalt terug als nooit tevoren!

Bij De Ridder Goossens bent u alvast aan het juiste adres voor een ruim gamma aan meststoffen in regio Ranst voor de doe het zelver.

Een greep uit ons aanbod meststoffen

  • Chemische meststoffen: oplosbare, korrel- en poedermeststoffen
  • Vloeibare meststoffen "Van Ieperen" voor de professionele tuinier
  • Sproeistoffen van Edialux
  • Orgamé: Sinds enkele jaren produceert en commercialiseert Orgamé een compleet gamma aan organische meststoffen en bodemverbeterende middelen. Daarnaast worden producten verdeeld voor het milieuvriendelijk bestrijden van insecten, ziektes en onkruid.

Ook voor het bemesten van uw moestuin en fruitbomen bent u bij ons aan het juiste adres. Tuinieren wordt terug een plezier en uw tuin straalt van gezondheid.
Als specialist in de tuin- en dierenwereld biedt De Ridder Goossens naast een ruim gamma meststoffen ook paardenvoeders, hobbyvoeders, allerhande tuinproducten en zelfs bakkersbloem aan! U ziet het, een compleet gamma van A tot Z. Of het nu over uw tuin, weide of huisdier gaat, wij zijn uw specialist in Ranst en omstreken!

U kunt ons steeds contacteren voor meer inlichtingen. Wij helpen u graag verder. Hou zeker ook onze promoties in de gaten!

 

 

Back to Top