Wenst u ons te contacteren of heeft u een vraag ?

Meer info

Al jaar en dag expert in paardenvoeders

Al meer dan 40 jaar is De Ridder Goossens actief in de tuin- en dierenwereld. Zo beschikken we over een zeer ruim aanbod aan paardenvoeders en hobbyvoeders. Dit in combinatie met ons professioneel advies, maakt van ons dé speciaalzaak voor paardenvoeders in de regio Ranst.

Ruim aanbod aan gezonde toppaardenvoeders

  • Mijten (www.mijten.be)
  • Cavalor
  • Roosens
  • Best-mix professional Horsefood (onderhoudsmix Paloma): een product van Belgische topkwaliteit!

Van het merk Roosens hebben we verschillende topproducten op voorraad:

  • Paardenflock onderhoud: voor de dagelijkse onderhoudsbehoefte van uw paard. Mooie samenstelling met gerstevlokken, maïsvlokken en korrel.
  • Paardenflock sport: speciaal uitgebalanceerde voeding met zwarte haver, sportkorrel en extra vitaminen voor sportpaarden en paarden die moeten presteren.
  • Paardenvoeder extra: licht gemelasseerde mengeling voor pony's en paarden die lichte arbeid moeten verrichten.

De Ridder Goossens bvba  - Ranst - PaardenvoedersDaarnaast vindt u bij ons ook paardenkorrels voor manègepaarden, onderhoudskorrels, zemelen, maïsvlokken, geplette haver en gerst.
Samen met onze toeleveranciers zorgen wij steeds voor verse, natuurlijke paardenvoeders die worden samengesteld met de beste grondstoffen. Want alleen het beste is goed genoeg voor uw paard!

Meer dan enkel paardenvoeders

Bij De Ridder Goossens in Ranst stoppen we niet bij voeders. Zo vindt u bij ons eveneens afsluitingen voor de weide (www.gallaghereurope.com).
En ook voor uw andere troeteldieren kunt u bij ons terecht. Wij bieden een ruime keuze aan hobbyvoeders. Daarnaast vindt u in onze winkel ook meststoffen voor de tuin en allerhande andere tuinproducten. Hou zeker ook onze promoties in de gaten!

Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Want naast een ruim assortiment stellen wij graag onze expertise en ervaring ter beschikking van onze klanten. Informeer naar onze levering aan huis!

Back to Top